Jump to content
Sign in to follow this  

UPDATE PROBLEM

Recommended Posts

image.thumb.png.6d9841135c5a1201fb451dd7df4de55a.pngimage.thumb.png.db53e6f7c23b1ecbc71053e58deab9cf.png

image.thumb.png.7b6e4dcc76454b6713fe9d584e17516e.png

PLEASE HELP,  

why does it say its allredy running but its not. CONFUSED. what shall i do ? 
GUIDE ME PLEASE

if SOMEONE CAN TAKE IT IN SWEDISH IT WOULD BE EASIER, OR in norwegian? 

come on !! :)


REGARDS 

Kunkka-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Who's Online   3 Members, 0 Anonymous, 4 Guests (See full list)

  • Forum Statistics

    963
    Total Topics
    6669
    Total Posts
  • Member Statistics

    1050
    Total Members
    138
    Most Online
    Newest Member
    setsuga
    Joined
  • Members

    • toneri45 0

      Regular Members
      Joined:
      Last active:
    • T.A.N.K 0

      Regular Members
      Joined:
      Last active:
    • SuckYouName 0

      Regular Members
      Joined:
      Last active:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.